SPALIO 24 d.: „Mes su Izraeliu“ – susitikimas su Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininku Žygimantu Pavilioniu

Spalio 24 d. (antradienį) 18 val. kviečiame į susitikimą su Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininku Žygimantu Pavilioniu. Renginys vyks Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vilniaus žydų viešojoje bibliotekoje.

Taip pat dalyvaus Mykolo Romero universiteto docentas, politikos apžvalgininkas dr. Virginijus Valentinavičius, politologas, Rytų Europos studijų centro direktorius, Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto dėstytojas Linas Kojala, žurnalistas, politikos apžvalgininkas Vytautas Bruveris, Krašto apsaugos ministerijos atsparumo hibridinėms grėsmėms grupės atstovas vrš. Tomas Čeponis.

Ž. Pavilionis neseniai grįžo iš Izraelio, ten susitikimuose Knesete su šios šalies politikais išreiškė politinį Lietuvos palaikymą, aplankė žudynių vietas ir bendravo su daugeliu žmonių, tad turi naujos betarpiškos informacijos. Su politiku taip pat kalbėsime apie informacinį karą, propagandą ir kaip gintis nuo melagienų. Stengsimės suprasti, kokie geopolitiniai faktoriai labiausiai kursto kruviną konfliktą. Ką gali padaryti Lietuva, nuomonių formuotojai ir kiekvienas iš mūsų, kad būtų skleidžiama objektyviausia prieinama informacija, kaip orientuotis vertybių skalėje.

Renginį moderuos bibliotekos vadovas Žilvinas Beliauskas.

Biblioteka pasilieka teisę papildyti kalbėtojų sąrašą.

Renginys iš ciklo „Mes su Izraeliu“.

Būtina registracija.