Dr. Stepheno Danielio Arnoffo paskaita „Apie žmogų, Dievą ir įstatymą: Bobo Dylano dvasinė išmintis“ (VIDEO)

Sausio 18 d. bibliotekoje vyko virtuali dr. Stepheno Danielio Arnoffo paskaita anglų kalba pagal jo knygą „Apie žmogų, Dievą ir įstatymą: Bobo Dylano dvasinė išmintis“. Kviečiame žiūrėti paskaitos video įrašą:

Dr. S. D. Arnoffas yra Fuchsbergo Jeruzalės centro (FJC), kuriame galima studijuoti, melstis, mokytis ir tyrinėti, generalinis direktorius. Buvęs muzikantas, apkeliavęs visą pasaulį ir koncertavęs didelėse ir mažose scenose, įkūrė ir vadovauja pelno nesiekiančioms organizacijoms, kurios specializuojasi prasmės kūrimo, kultūrinių naujovių ir mokymosi srityse.

Stephenui suteiktas daktaro laipsnis – Amerikos žydų teologinėje seminarijoje jis tyrinėjo atminties, dvasingumo ir šventųjų tekstų istoriją bei praktiką bėgant amžiams. Po doktorantūros studijų Niujorko universiteto Teisės mokykloje, daugybės stipendijų ir stažuočių, įskaitant Mandelio lyderystės institutą, jis publikuoja tekstus, skaito paskaitas apie religijos, dvasinio gyvenimo ir populiariosios kultūros sąsajas visame pasaulyje. Jo knyga „Apie žmogų, Dievą ir įstatymą: Bobo Dylano dvasinė išmintis“ (anglų k.) ir ją lydinti tinklalaidė yra laisvai prieinamos internete.


Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *