Kviečiame į dviračių žygį Cycling for libraries 2012

Šių metų liepos 28 – rugpjūčio 7 d. per tris Baltijos valstybes: Lietuvą, Latviją, Estiją nusidrieks projekto Cycling for libraries 2012 dviračių žygis. Tai antroji politiškai ir ekonomiškai nepriklausoma tarptautinė (ne)konferencija, kurios metu bus organizuojami įvairūs seminarai, diskusijos, ekskursijos bei susitikimai su kolegomis. Bibliotekininkai diskutuos apie aktualias bibliotekų problemas ir mindami pedalus turės galimybę pasisemti patirties iš kolegų.

Planuojama, jog šiais metais projekte dalyvaus 150 dviratininkų, iš kurių 100 važiuos pilną maršrutą (nuo Vilniaus iki Talino). Dalyviai atvyksta iš įvairių pasaulio šalių – JAV, Suomijos, Vokietijos, Prancūzijos. Danijos, Didžiosios Britanijos, Rusijos, Serbijos, Kataro, Maroko ir kt.

Cycling for libraries 2012 prasidės Vilniuje liepos 28 d. (šeštadienį), 10 valandą prie Lietuvos nacionalinės M. Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51), aplankysime Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centrą, Vilniaus gedimino technikos universiteto biblioteką bei Lietuvos technikos biblioteką. Antrą žygio dieną, liepos 29 d. (sekmadienį) 10  val., išvyksime į Trakus (startas prie LEU Svečių namų, A.Vivulskio g.  36).

Detalią programą rasite čia.

Kviečiame Jus dalyvauti šiame projekte, lietuviškajame jo etape, kartu su bibliotekininkais „minti pedalus“ už bibliotekas.

Daugiau informacijos rasite:

http://www.lbd.lt/?p=1146

http://www.cyclingforlibraries.org/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*