LBD konferencija „Bendraujančios bibliotekos: patirtys, technologijos“.

Nacionalinę bibliotekų savaitę šiemet prasmingai užbaigė balandžio 30 d. Vilniaus universiteto Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre vykusi kasmetinė Lietuvos bibliotekininkų draugijos (LBD) organizuota konferencija „Bendraujančios bibliotekos: patirtys, technologijos“. Retų knygų ir rankraščių skyriaus redaktorė Alma Masevičienė konferencijoje skaitė pranešimą „Cycling for Libraries: tarptautinio bendravimo pavyzdys ir jo įkvėpti geri darbai“.

Konferencijos metu LR Ministro Pirmininko patarėjas kultūrai Faustas Latėnas įteikė Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus padėkas. Viena iš jų už reikšmingą indėlį garsinant Lietuvos bibliotekų vardą, skleidžiant profesinę patirtį dokumentinio paveldo srityje, už nenuilstamą triūsą ir atsidavimą kilniai kultūros misijai buvo įteikta Nacionalinės bibliotekos Informacijos išteklių formavimo ir vystymo centro direktorei Jolitai Steponaitienei.

LBD pirmininkė Alina Jaskūnienė taip pat įteikė padėkos raštus aktyviems draugijos nariams, rėmėjams, draugams.

Padėką už aktyvų Lietuvos bibliotekininkų draugijos iniciatyvų palaikymą ir sklaidą tarptautinėje bibliotekininkų bendruomenėje gavo Nacionalinės bibliotekos LBD skyriaus pirmininkė, Retų knygų ir rankraščių skyriaus redaktorė Alma Masevičienė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*