Rusnė GEDGAUDAITĖ (11 M.): Danguolės Kandrotienės knygos „Pasaiba ir receptų vagys“ anotacija

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos kūrybiškiausios anotacijos konkurso „Pasaulis mano knygų lentynoje“ dalyvės darbas

Kategorija IKI 15-os METŲ


Dalyvė atsiuntė tekstą su iliustracija

Anotacijos autorės knygų lentyna

Pagrindinis šios knygos veikėjas Pasaiba- nedidukas, gauruotas ir labai draugiškas padarėlis kiek kreivokomis kojelėmis bei styrančia plaukų kupeta.

Mano pristatoma knyga „Pasaiba ir receptų vagys‘‘ yra naujausia serijos apie Pasaibą knyga, labai įdomi ir nuotykių pilna knyga apie Pasaibą, jo draugę Sofiją ir Sofijos brolį Martyną. Istorija prasidėjo dieną, Pasaiba turėjo pusę dienos slėptis už sofos. Nuo ko gi jis slėpėsi? Ogi nuo Sofijos mamos, kuri netikėtai per pietus grįžo iš darbo, mat galvą įsiskaudėjo. Slėpimąsi labai gadino Pasaibos milžiniškas alkis. O didžiausia bėda nutiko tada, kai kažkas kėsinosi pavogti Pasaibos sukurtą ,,Pelkių miglos“ receptą. Kas jie? Ogi sužinosite perskaitę šią knygą. Knygoje pilna įvairiausių receptų, paslapčių ir visokių kitokių dalykų.

Aš labai pamėgau šmaikščias istorijas apie Pasaibą, todėl kasmet Vilniaus  ,,Knygų mugėje“ ieškau vis naujos Pasaibos knygos. Jei mėgsti šmaikščias bei fantastines istorijas būtinai paskaityk šią šmaikščią knygą.


Kalba neredaguota.